Decalu 88


Vouwdeuren op basis van het Decalu 88 Vouwdeur systeem bieden goede thermische isolatie in de winter, en in de zomer kunt u het huis openen naar uw tuin of terras.

De raamopening optimaal benutten kan met onze Decalu Vouwdeur. Met deze architecturale raamoplossing vloeien binnen- en buitenruimten naadloos in elkaar over en geniet je optimaal van beiden. Bovendien kan één vleugel als toegangsdeur gebruikt worden.

Het thermisch geïsoleerd vouwsysteem Decalu 88 van Harmolux overtuigt door zijn eigentijds design en smalle aanzichtbreedte van 120mm. Het model beschikt over regelbare profielen zowel links, als rechts, iets wat vooral zeer interessant is voor bredere vouwwanden. Verder is deze beschikbaar in een vlak bodemprofiel zodat er geen opstap is.

Open je huis

Kies deuren die naar links, rechts of naar beide zijden vouwen.

Voeg vervolgens het ultieme gemak toe met een verkeersdeur - perfect voor dagelijks gebruik zonder dat u uw panelen hoeft terug te vouwen. De ideale configuratie voor rijtjeshuizen, herenhuizen of woningen met slechts één achterdeur. Vingerlichtbediening, stille, soepele werking en een gevoel van kwaliteit vanaf het moment dat u aan de deurklink draait. .

Welkom in uw nieuwe lichte kamer

Ontworpen voor maximaal licht met minimale aluminium kozijnen, geeft onze Decalu vouwdeur u meer glas, een helderder huis en een ononderbroken uitzicht op uw tuin. Elke vouwdeur wordt geleverd met precisie vakmanschap en zichtbare aandacht voor detail.

Je nieuwe Decalu-vouwdeur heeft de best mogelijke componenten, hoogbeveiligde sloten en luxe deurklinken. Smal, maar sterk, veilig en weerbestendig, met het legendarische Vakmanschap van Deceunick. Een van de best uitziende uitziende vouwdeuren op de markt van vandaag.

Vakkundig vervaardigd volgens uw specificaties

Het geheim om te genieten van je verbeterde huis en je omgeving is de finishing touch. Harmolux is in zijn niche de marktleider op het gebied van op maat gemaakte vouwdeuren. Van 1-8 panelen, een vrijwel onbeperkt kleurenpalet en vele openingsconfiguraties.

Wij maken het voor u mogelijk

De afwatering van de Decalu-reeks zit verborgen in het kaderprofiel en heeft bijgevolg een minimale impact op het visuele aspect. De verschillende afwateringssystemen en dorpels klikken eenvoudig vast in het raamprofiel.

Perfecte estethiek en beste functionaliteit

Decalu 88 is een eigentijds 88 mm thermisch efficiënt systeem met een vooraf geplaatste pakking die krimp voorkomt en een vlak frame creëert, waardoor schone zichtlijnen worden gemaximaliseerd. Deze deuren zijn energiezuinig, met u-waarden van slechts 1,4 bij dubbel glas en 0,68 bij driedubbel glas.


Bekijk enkele doorsneden Keer terug
Keer terug

Ontdek enkele realisaties van dit model