Schuif systeem Gsw 17

De buitenkant naar binnen halen

Onze GSW 17 is een volledig glazen schuifwand met panelen die afzonderlijk schuiven. Het is geschikt als beglazingssysteem voor een bijgebouw, poolhouse of balkon en ook als scheidingssysteem binnenshuis. Onze GSW 17 biedt dankzij vleugeloverlappingen van 40 mm en borstelafdichtingen een optimale bescherming tegen weersinvloeden met een maximale transparantie.

Kamerverdeling in het interieur

De glazen schuifwanden zien er niet alleen van buitenaf goed uit, maar ze zijn ook een elegante manier om een kamer in te delen.

Elegant ontwerp & gebruiksgemak

Innovatieve schuifwandgrepen en slottypes onderstrepen het elegante ontwerp, terwijl het openingsmechanisme het mogelijk maakt om alle panelen snel en gemakkelijk samen te verplaatsen. Dankzij de meenemers is de hele wand kinderlijk eenvoudig te bedienen.

Dit systeem heeft ook de mogelijkheid om glas op glas hoekopstellingen te maken. Uniek in de markt. Daarnaast werd de GSW17 uitgerust met een enorm aantal hulpprofielen. Zo zijn er profielen beschikbaar om de toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers te verhogen.

Verhoog de waarde van uw woning

Ons volledig beglazingssysteemelementen beschermen u tegen weer en wind, verhogen uw kwaliteit van leven en verhogen de waarde van uw woning.
Met een volledig glazen beglazingssysteem kunt u genieten van de luxe die u verdient. Innovatieve grepen slotvarianten zijn naar keuze verkrijgbaar in naturel of zwart geanodiseerde afwerking.

Glasdiktes

De GSW 17 is geschikt voor de toepassing van 8 mm of 10 mm veiligheidsglas (ESG). Voor schuiframen tot 1800 mm hoogte wordt altijd het 8 mm-glas gebruikt, voor raamhoogten tot 2700 mm het 10 mm-glas.

Onderrail

De GSW 17 wordt standaard met een tweedelige onderrail geleverd. Het basisprofiel is voorzien van een extra profiel dat water direct naar de uitloopopeningen leidt, zodat er geen waterophopingen ontstaan. De looprail wordt eenvoudig en stevig in het basisprofiel geklikt. Dit zorgt voor een strak uiterlijk. De looprails en rollen zijn gemaakt van weerbestendig en slijtvast RVS en dragen vleugels tot max. 85 kg. Ze blijven ook bij deze belasting duurzaam en onderhoudsvriendelijk. De vleugels zijn gemakkelijk te bedienen en glijden soepel in de geleide.


Bekijk enkele doorsneden Keer terug
Keer terug