Breng het buitengevoel naar binnen.

Maak je keuze en stel jouw droom vouwdeurwand, schuifsysteem of ramen en deuren samen. Doordat Harmolux gebruik maakt van meerdere leveranciers kunnen wij u altijd de beste optie voor uw situatie bieden tegen de meest gunstige prijs! Door ons meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij u bijstaan op alle gebied bij de keuze en installatie van uw vouwdeur. Stuur ons gerust via het contactformulier alle nodige informatie door en verkrijg snel uw offerte.

Vouwdeursystemen

Ben jij een echt buitenmens – en hou je de grens tussen binnen en buiten liefst zo onzichtbaar mogelijk? Dan is het een fantastisch idee om een vouwdeur te voorzien als doorgang naar tuin, terras en/of balkon.

Schuifsystemen

De verschillende schuifsystemen zijn enorm. Van maximaal openschuivende raamgehelen over schuiframen die volledig in de wand wegschuiven tot openschuivende hoeken zonder vast hoekprofiel: onze minimalistisch aanpak kan in veel toepassingen gebruikt worden.

Steellook ramen en deuren

Onze ramen deuren combineren de elegantie en het uitzicht van een slank, stalen frame met de voordelen van energie-efficiënt aluminium.

Niet-isolerende systemen

Glazen schuifsysteem in steellook.