Waarom kiezen voor vouwdeuren?

Vouwdeuren worden een steeds populairdere keuze en het is niet moeilijk om te zien waarom. Naast het verbeteren van de esthetiek van een huis, worden onze vouwdeuren geleverd met een reeks andere voordelen, waaronder:

Overspoel uw huis met natuurlijk licht

Of ze nu open of gesloten zijn, vouwdeuren laten maximaal zonlicht in uw huis toe. Gewone schuifdeuren kunnen vaak behoorlijk beperkend aanvoelen, omdat ze slechts een kleine opening toestaan, waardoor de hoeveelheid natuurlijk licht en frisse lucht die uw huis binnenkomt, wordt beperkt. Onze vouwdeuren daarentegen, bieden een veel opener ontwerp.

Buiten/Binnen wonen

Met onze vouwdeuren hoef je niet fysiek buiten te zijn om dat gevoel van vrijheid te voelen, want in tegenstelling tot conventionele schuifdeuren, vouwen onze vouwdeuren samen (keuze naar binnen of buiten), wat betekent dat er meer ruimte is. U ervaart het comfort van binnen zijn terwijl u kunt genieten van uw buitenruimte.

Creëer een open doorgang

Wanneer onze vouwdeuren open zijn, nemen ze heel weinig ruimte in beslag, In tegenstelling tot schuifdeuren, die achter een ander raam of deur moeten schuiven, vouwen onze vouwdeuren in een pakketje samen en bieden ze het voordeel dat uw muur volledig wordt geopend.

Flexibiliteit

Het openen en sluiten van een vouwdeur verloopt veel soepeler dan bij een schuifraam.

Veiligheid

Een hoger beveiligingsniveau wordt geboden aan onze vouwdeuren omdat ze voorzien zijn van meerpuntsvergrendelingssystemen en stangensluitingen die het hele pakket bij elkaar houden en hoogbeveiligde scharnieren, terwijl andere deuren meestal slechts één vergrendelingspunt hebben.

Esthetisch aantrekkelijk

Vouwdeuren zorgen ervoor dat uw huis er aan de buitenkant modern uitziet en zorgen ook voor een luxe toevoeging. U kunt kiezen uit een reeks stijlen en meer dan 200 kleuren om bij de rest van uw huis te passen of op te vallen om een statement te maken. We kunnen ook zeer slanke vouwdeuren aanbieden met namelijk aanzichtsbreedtes tot 9 cm

Vliegenramen

Wilt u een kamer verluchten of slaapt u 's nachts graag met uw vouwdeur raam open, dan is een vouwplissé al snel onmisbaar om muggen en andere insecten buiten te houden.

Wij kunnen standaard voor u een vouwplissé voorzien die dan horizontaal kan worden opgevouwen worden. De zogenaamde plissé (het eigenlijke vliegennet) is doorzichtig, bijzonder sterk, mooi opgebouwd en wordt geplaatst in een cassetteprofiel dat feilloos aansluit bij het bestaande kader van uw vouwdeur.

Deze cassette, verkrijgbaar in alle RAL kleuren, zorgt ervoor dat het vlot in de daarvoor voorziene gleuven open en dicht schuift. Erg gebruiksvriendelijk systeem, ook om te reinigen of op te bergen.

Test kleine foto