Themis Revive

Themis Next REVIVE combineert het slanke uitzicht van de Themis REVIVE met een vlak raamprofiel. Deze serie geeft iedere woning een slank, modern uiterlijk waardoor een maximale lichtinval mogelijk is. Themis Next REVIVE is een 3-kamer raam- en deursysteem met PET-isolator. De Themis Next REVIVE® serie is steeds hoog isolerend.

Het combineert het strakke uiterlijk met een egaal, modern aanzicht. Het systeem heeft een moderne uitstraling en biedt optimaal licht. Veel daglicht, dat door de grote ramen naar binnenvalt, verbetert je gezondheid en heeft een positieve invloed op je humeur.

Hoge isolatiewaarden

Bovenal biedt het systeem veel comfort dankzij de hoge isolatiewaarden die worden verkregen. Het is mogelijk om nagenoeg energieneutraal te bouwen en daarmee te voldoen aan de BEN norm, dankzij de nieuwste technologie. Verwarmen met een warmtepomp behoort tot de mogelijkheden, omdat uw woning, in combinatie met driedubbele beglazing, zoveel mogelijk geïsoleerd is.

AluK REVIVE® recycleert PET-materiaal tot duurzame aluminiumproducten

De REVIVE® PET- isolatoren worden geplaatst in de profielen en worden gepoederlakt in iedere gewenste kleur. Zo krijgen ze niet alleen een duurzaam maar ook mooi uitziend tweede leven. Daarnaast genieten ze ook van volgende voordelen.

Duurzame en recycleerbare aluminium ramen en deuren

Besluit je voor aluminium te kiezen, dan opteer je voor een beter milieu en een lager energieverbruik. Negentig procent van het aluminium in de bouwsector is gerecycled. En… onze aluminium ramen isoleren opperbest. Dit komt zowel het milieu als je portemonnee ten goede.

Bekijk enkele foto's Keer terug