focus op kwaliteit en service

30 jaar ervaring!

Harmolux is een familiebedrijf dat zich al meer dan 30 jaar focust op kwaliteit- en service. Wij kiezen er dan ook bewust voor om de productie, evenals de plaatsing in eigen handen te houden. In onze eigen atelier vervaardigen we iedere constructie met zorg en zo staan wij garant voor een kwalitatief hoogstaande afwerking en een zeer gunstige prijs en vooral niet te vergeten een correcte dienst na plaatsing. Het plaatsen van uw vouwdeur laat u best over aan een specialist, iemand die het vak door én door kent, een bedrijf waar de kennis van vader op zoon wordt doorgegeven.

Contacteer ons

Passie overgebracht van grootvader tot klein manneke

Harmolux is het perfecte voorbeeld van een familiebedrijf. Graag geef ik, Kim Van de Gucht, jullie met trots de historiek mee van mijn bedrijf. Mijn vader Wilfried Van De Gucht en mijn moeder Denise Vermoesen hebben destijds ‘Van De Gucht – ramen en deuren’ opgericht in 1990. Voorgaand werkte mijn vader al reeds 20 jaar in de aluminium sector ramen en deuren. Met hun tweetjes vervaardigde ze in hun eigen atelier – destijds nog in de kelder van hun woonst – aluminium ramen en deuren. Onder het toeziend oog van mijn grootvader. De ramen en deuren werden met de grootste zorg vervaardigd. Ik als ‘klein mannetje’ had toen al een zeer ruime interesse in alles wat te maken had met aluminium ramen en deuren.

Eigen zaak, Harmolux

Mijn vader experimenteerde toen ook al met pivoterende deuren en vouwdeuren. Dit was toen nog een compleet nieuw gegeven op de aluminium markt Toen ik was afgestudeerd wist ik al gauw dat ik in de voetsporen van mijn ouders wou treden en hun levenswerk wou verder zetten. Het vouwdeurensysteem sprak mij direct enorm aan en ik wist al gauw dat dit hetgeen was waar ik in verder wou doen. Het systeem was zo vernieuwend en ik zag hier direct heel veel mogelijkheden in. Ik heb toen nog enkele jaren in het atelier gewerkt van mijn ouders. Intussen werkt ook mijn vrouw mee in het bedrijf. In 2010 heb ik mijn eigen zaak opgericht, namelijk ‘Harmolux’. Met als niche vouwdeuren. Ondertussen beschikken wij over ruime atelier met alle nodige voorzieningen om de vouwdeuren met de grootste zorg te kunnen vervaardigen. Het nieuwe bedrijfsbeeld typeert Harmolux: vernieuwend, aantrekkelijk en dynamisch. De komende jaren blijven wij investeren in service, kwaliteit en vernieuwing.

Creëer een buitengevoel binnen

Onze niche is voornamelijk aluminium vouwdeuren en ik durf mij dus op gebied van vouwdeuren wel de specialist te noemen, aangezien ik hierin opgegroeid ben en wij alles zelf produceren en placeren. Als u bij ons terecht komt, komt u terecht in een bedrijf die een zekere familiale sfeer uitstraalt en waar u als klant centraal staat.