Schuco Ass 75 FD

De dunste vouwdeur op de markt met uitstekende afmetingen, prestaties en opties.

Dit nieuwe model is gemaakt volgens de hoogste normen van Schüco en is aanzienlijk slanker dan elk andere vouwdeur op de markt.

  • Deurpanelen tot 1,5 m breed en tot 3,5 m hoog
  • Accepteert glazen units tot 50mm dik
  • Volledig assortiment RAL, metallic of speciale kleuren

Je kunt ook dezelfde spectaculair lichte en soepele schuif- en vouwactie verwachten als het bestaande ASS 70-model, waarvan de kwaliteit duidelijk is als je deze deur vergelijkt met een ander merk.

Schuco vouwdeuren - echt bijzonder

De aandacht voor detail achter alle Schuco vouwdeuren is hoe ze schuiven en vouwen. Of uw deuren nu naar links, rechts of beide zijden worden gestapeld, elke bewerking verloopt soepel, nauwkeurig en bijna stil.

Duitse veiligheidssloten, eigentijdse deurklinken en zelfs verstelbare deurgrepen. Elk onderdeel in uw luxe Schuco vouwdeur levert looks met prestaties.

Vouw de panelen samen en geniet van maar liefst 95% volledige opening die uw huis en tuin verbindt. Of geniet van de schoonheid van een volledig open hoekontwerp.

Op maat gemaakt

Van twee tot zestien panelen, opening in of uit, verschillende drempelopties en de beste keuze van hedendaagse gedurfde kleuren, u kunt uw deur personaliseren zoals u dat wilt.

Het zijn de details die ertoe doen

Verschillende drempelopties (zie onderaan ) worden allemaal geleverd met een weesclassificatie, waardoor uw interieur wordt beschermd en struikelgevaar wordt vermeden. Zelfs het buitenframe is ontworpen om een nette afwerking van uw binnenmuren te bieden.

In het oog springende uitzichten met Schuco vouwdeuren

Architecten, veeleisende huiseigenaren en bouwontwerpers kiezen Schuco, voor spectaculaire huisrenovatieprojecten net als de uwe. Ontworpen rond u en uw woning, presteren en werken schuco vouwdeuren als geen ander.

Wanneer u uw Schuco-deuren opent, geniet u van die prachtige overgang naar uw patio of tuin. Netjes en strak stapelen, zodat u kunt genieten van ontspanning en vermaak. De perfecte deur om uw gedateerde terrasdeuren te vervangen en het ideale product om uw nieuwe uitbreiding tot leven te brengen.

Voeg de meest wenselijke, capabele vouwdeur op de markt toe aan uw huis zodat u elke dag van het jaar kunt genieten.

Bekijk enkele foto's Bekijk enkele doorsneden Keer terug
Keer terug