Schuif systeem SF22

DE SF20 biedt de mogelijkheid, om de afzonderlijke schuifvleugels horizontaal naar één of twee kanten parallel te verschuiven. Bij het sluiten van de eerste schuifvleugel worden de overige schuifvleugels door geïntegreerde meenemers eveneens automatisch gesloten. Door de aan de onderkant ondersteunende constructie kunnen heel grote openingsbreedtes zonder bijkomende daksteunen gerealiseerd worden. De onderaan kogelgelagerde loopwagens zorgen voor een optimale en soepele loop van de afzonderlijke schuifvleugels. Door de hoogtecompensatie van de plafondrails tot 20 mm en de hoogteaanpassing van de loopwielen tot 5 mm compenseert het bouwsysteem hoogteverschillen van een dakrand of bovendorpel probleemloos en is een snelle, eenvoudige montage mogelijk


Thermisch

Elk paneel overlapt, wanneer gesloten, de aangrenzende panelen met 23 mm, wat zorgt voor permanente ventilatie en bescherming tegen de elementen. Verhoogde regen- en windweerstand kan als optie worden bereikt door verticale profielen op het glas te klemmen met borstelpalen. De vloerrail met antislipcoating, een vlakke rupsoptie is beschikbaar, zodat deze in de vloer kan worden verzonken om een vrijwel onbelemmerde leefruimte te bieden.

Besturingssysteem

Een bodemlopend systeem zorgt voor een moeiteloze beweging van de schuifpanelen. Het kogellagerloopmechanisme is verborgen in de onderste rail, waardoor de blootstelling aan vuil en puin wordt beperkt en een stille werking wordt geboden. De plafondrail biedt een tolerantie tot 20 mm, terwijl de onderste rollen tot 5 mm in hoogte kunnen worden aangepast om eventuele inconsistenties mogelijk te maken en structurele variaties te compenseren.

Beglazing

Afhankelijk van uw specificatie van 8 mm of 10 mm kan gehard veiligheidsglas worden gebruikt dat is vervaardigd volgens de BS EN 12600-norm. Dit kan indien nodig worden getint of verduisterd.

Veiligheid

De SF20 is voornamelijk ontworpen als een intern systeem en bevat standaard geen slot. Er is echter een optie om indien nodig een vergrendelingsmechanisme toe te voegen, zowel intern als extern.


Keer terug
Keer terug