Schüco ASE80.HI

Met veranderende eisen en verschillende levensstijlbehoeften, is er een groeiende vraag naar flexibele, innovatieve oplossingen voor de bouw en renovatie. Schuco ASE80 lift en glijbaan biedt gemakkelijke toegang en perfect comfort zonder afbreuk te doen aan esthetische aantrekkingskracht.

Thermisch

Onze Schuco ASE80 Lift en Slide schuifdeur heeft uitstekende thermische eigenschappen die huizen warmer houden tijdens het koude weer. Schuco heeft deze deur ontworpen voor de koudere regio's van Europa en heeft supergrote driedubbele beglazing.

Slanke, stijlvolle esthetiek

Het vergrendelingsgedeelte van de Design Line is smal, met een ultraslanke 40 mm vergrendelingssectie beschikbaar voor maximale transparantie. Dit, in combinatie met de verminderde gezichtsbreedtes van de ventilatieframes, biedt een slanker uiterlijk.

Op maat gemaakt voor uw huis

De deuren zijn verkrijgbaar in enkel-, dubbel- en driesporige systemen om aan uw ontwerpbehoeften te voldoen. Tot drie sporen zorgen voor grotere openingen en grotere installatieflexibiliteit, met maximale afmetingen van 3,5 m x 3,2 m of 3,2 m x 3,5 m. Ze kunnen aan één kant of vanuit het midden worden geopend.

Hoog beveiligingsniveau

Dit systeem wordt standaard geleverd met het hoogste niveau van beveiligingsbeslag dat van buitenaf niet zichtbaar is om het esthetische ontwerp te behouden.

Vlakke drempel voor barrierevrij wonen

Dit model wordt nooit een struikelblok dankzij zijn geoptimaliseerde geometrie. Of het nu gaat om een serveertafel, een kinderwagen of zelfs een rolstoel - geen fiets komt vast te zitten op de vlakke drempel. De Schüco ASE 80 Lift and Slide is voorzien van een niveaudrempel waardoor de toegangsverbinding van binnen naar buiten naadloos verloopt.

Lichtgewicht, duurzame aluminium constructie zorgt voor hogere ontluchtingsgewichten en grotere installaties, zonder concessies te doen aan ontwerp of gemak. Het product kan niveau met interne en externe vloer worden geïnstalleerd als het gebouw correct is voorbereid.

Eigenschappen

  • Maximaal bladgewicht tot 500 kg, d.w.z.max bladgrootte tot bijna 3000 x 3000 mm.
  • Lage, thermisch geïsoleerde drempel met roestvrijstalen rails
  • Rustige en soepele beweging
  • De diepte van het buitenframe is 180 (280) mm en van het vleugelframe 80 mm.
  • Smalle vooroppervlakken van de profielen en een groot deel van het glazen oppervlak.
  • Dezelfde maten beglazing in zowel bewegende als vaste bladeren zorgen voor een aantrekkelijk ontwerp.
  • Groot formaat en dus maximaal transparante oppervlakken voor vrij zicht.
  • Barrièrevrije overgang tussen interieur/exterieur.
  • Een breed scala aan ontwerpen met betrekking tot afmetingen en kleuroplossingen.
  • Compatibiliteit met andere Schüco-systemen.

Bekijk enkele foto's Keer terug
Keer terug