Schuco ASS 70 fd

Schuco vouwdeuren - echt bijzonder

De aandacht voor detail achter alle Schuco vouwdeuren is hoe ze schuiven en vouwen. De bediening met één vinger om ze terug te vouwen is ook uw aanwijzing voor een product van hoge kwaliteit. Of uw deuren nu naar links, rechts of beide zijden worden gestapeld, elke bewerking verloopt soepel, nauwkeurig en bijna stil.

Duitse veiligheidssloten, eigentijdse deurklinken en zelfs verstelbare deurgrepen. Elk onderdeel in uw luxe Schuco vouwdeur levert looks met prestaties.

Vouw de panelen samen en geniet van maar liefst 95% volledige opening die uw huis en tuin verbindt. Of geniet van de schoonheid van een volledig open hoekontwerp.

Op maat gemaakt

Van twee tot zestien panelen, opening naar binnen of buiten, verschillende drempelopties en de beste keuze van hedendaagse gedurfde kleuren, u kunt uw deur personaliseren zoals u dat wilt. De ideale vouwdeur dus voor uw droomhuis.

Maak een design statement

Onze Schüco vouwdeuren worden geleverd met sterk geïsoleerde aluminium profielen beschermd met een duurzame gepoedercoate afwerking in meer dan 200 kleuren. Of waarom niet ultramodern gaan met een andere kleur van binnen en van buiten of de nieuwste metallic, getextureerde of geanodiseerde afwerkingen?

Met flexibele paneelafmetingen tot 1,2 m breed en 3,0 m hoog geven onze Schuco-vouwdeuren u ontwerpvrijheid.

Het zijn de details die er toe doen

Verschillende drempelopties (zie onderaan) worden allemaal geleverd met een weerclassificatie, waardoor uw interieur wordt beschermd en struikelgevaar wordt vermeden. Zelfs het buitenframe is ontworpen om een nette afwerking van uw binnenmuren te bieden. Vingerveilige pakkingen beschermen kleine vingers en sluiten uw deuren goed af tegen het winterweer.

Wanneer u uw deuren opent met de design deurklink, voelt u de legendarische soepele en lichte werking van de hoogwaardige technische rollen.

De sterkte en stabiliteit van aluminium in combinatie met Winkhaus veiligheidssloten, luxe deurklinken en hoogbeveiligde cilinders en scharnieren geven u gemoedsrust in huisbeveiliging.

In het oog springen uitzichten met een Schuco design

Architecten, veeleisende huiseigenaren en bouwontwerpers kiezen Schuco, voor spectaculaire huisrenovatieprojecten net als de uwe. Ontworpen rond u en uw woning, presteren en werken schüco vouwdeuren als geen ander. Gladde hoeken en gewrichten, handgrepen die een genot zijn om te gebruiken. Sloten die zich bezighouden met geruststellende positiviteit.

En wanneer u uw Schüco vouwdeurt opent, geniet u van die prachtige overgang naar uw patio of tuin. Netjes en strak stapelen, op zijn plaats gehouden zodat u kunt genieten van ontspanning, vermaak en de zomermaanden. De perfecte deur om uw gedateerde terrasdeuren te vervangen en het ideale product om uw nieuwe uitbreiding tot leven te brengen.


Voeg de meest wenselijke, capabele vouwdeur op de markt toe aan uw huis zodat u elke dag van het jaar kunt genieten.Bekijk enkele foto's Bekijk enkele doorsneden Keer terug
Keer terug

Ontdek enkele realisaties van dit model